Vilkår og betingelser

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vilkårene for bruk, personvernregler og andre avtaler som regulerer din bruk av dette nettstedet.

Hvis du ikke godtar vilkårene på vår side, anbefaler vi deg å ikke bruke siden.

Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, godtar du følgende vilkår og betingelser for bruk, som sammen med vår personvernpolicy styrer Vinnersjanser sitt forhold til deg på dette nettstedet.

Hvis du er uenig i en eller flere av vilkårene, vennligst ikke bruk nettstedet vårt.

Når vi bruker uttrykket ‘[firmanavn]’ eller ‘oss’ eller ‘vi’ refererer til eieren av nettstedet med hovedkontor på Malta.

Med begrepet ‘du’ refererer vi til brukeren på nettstedet vårt.

Bruken av dette nettstedet er underlagt følgende vilkår for bruk:

  • Innholdet på nettstedet vinnersjanser.com er kun til din generelle informasjon og bruk. Innholdet og siden kan endres uten varsel.
  • Vi gir ingen garantier for nøyaktigheten, aktualiteten, ytelsen eller fullstendigheten til informasjonen og materialet som tilbys på dette nettstedet. Du er innforstått med at informasjonen og materialet kan inneholde unøyaktigheter eller feil, og vi informerer deg derfor om at vi ikke tar ansvar for unøyaktigheter eller feil i den grad loven tillater det.
  • Din bruk av informasjonen og materialet vi tilbyr på dette nettstedet er på egen risiko, som vi ikke kan holdes ansvarlige for. Det er ditt eget ansvar å sørge for at produkter og informasjon som er tilgjengelig via dette nettstedet oppfyller dine spesifikke krav.
  • Dette nettstedet inneholder materiale som eies av oss. Dette materialet inkluderer, men begrenses ikke til, design, layout, utseende, innehold og grafikk. Reproduksjon er forbudt annet enn i samsvar med copyright loven, som er en del av disse vilkårene.
  • Alle varemerker som vises på dette nettstedet, og som ikke tilhører eller er lisensiert til operatøren, er vi ikke ansvarlige for.
  • Uautorisert bruk av dette nettstedet kan gi krav på erstatning og / eller være straffbart.
  • Dette nettstedet inneholder også lenker til andre nettsteder. Disse lenkene er her for din bekvemmelighet for å gi deg muligheten til å oppsøke ytterligere informasjon. De betyr ikke at vi støtter nettstedet eller nettstedene. Vi har ikke noe ansvar for innholdet på de tilknyttede nettstedene.

Ved å klikke på noen av lenkene på våre sider der du etterfølgende registrerer deg på nettstedet, kan vi motta en kompensasjon for.

Din bruk av dette nettstedet og enhver tvist som oppstår på grunn av bruk av nettstedet er underlagt lovgivningen i Europa.